MEGTÉRÜL A NAPELEM BEFEKTETÉS

Napjainkban már igazán nem is kérdés, hogy megtérül a cégek számára napelem rendszerbe fektetni. A kérdés inkább az, hogyan és mikor tudja a vállalat meglépni azt a minőségi fejlődést, hogy drasztikusan lecsökkentse energia számláit és stabilizálja, kiszámíthatóvá tegye a költségeit. Képes-e rá önerőből vagy hitelt, pályázati finanszírozást is szükséges igénybe vennie? Lássuk mit nyerhet a nap energiájából!

ENERGIAÁR BIZTONSÁG

MINÉL ELŐBB ANNÁL JOBB

Az energiapiac változásai szükségtelen pénzügyi kockázatot jelenthetnek. A saját napelemekkel előállított energia megvédi a vállalat nyereségét a jövőbeli energiaár kiugrásaitól. A villamos áram folyamatosan emelkedő ára és a változó energiaszükséglet miatt számos cégnek jelent problémát az előre kiszámíthatatlan energiaköltség. Egyre nagyobb nyomást gyakorolnak a környezetvédelmi előírások is, melyek bolygónkat igyekeznek élhetőbbé tenni.A cégek nyereségének megvédése érdekében szükség van egy megbízható, megfizethető és megtérülést ígérő megoldásra.

Ügyfeleink mondták...

KÖLTSÉGCSÖKKENTÉS

TÖBB NYERESÉG

A naperőmű üzembe helyezésétől kezdve a vállalat energia költségei drasztikusan lecsökkennek. Az elektromos berendezéseken túl kiválthatja a fűtést és melegvizet is napelem rendszerrel. Mindemellett függetlenítheti cégét a folyamatosan növekvő energiaáraktól.

Miért válasszam a solartech-et?

KIVÁLÓ BEFEKTETÉS

BIZTONSÁGOS PROFIT

Érdemes a napelemes rendszerbe fektetett pénzünk által generált profitot és kockázatot összehasonlítani más szektorokban elérhető hozamokkal és azok kockázatával. Nem elhanyagolható, sőt a másik fontos szempont a SZABADIDŐ kérdése. Nem mindegy, hogy elvész az ember a napi operatív teendők tengerében, vagy esetleg befektetése mellett marad idő egyéb tevékenységére, az élet megélésére.

MEGTÉRÜLÉS SZÁMÍTÁSA

JÓ MEGÍTÉLÉS

FENNTARTHATÓ FEJLŐDÉS

A napenergia elősegíti cége pozitív megítélését. A befektetők, partnerek és a lakosság is kedvelik a hosszú távon gondolkodó, megbízható vállalatokat. Jelentősen csökkentheti vállalata ökológiai szennyezését, ez a környezettudatos vállalatirányítás eszköze. Az EU kiemelt fontosságot tulajdonít annak, hogy az ipari termelés a környezetvédelmi szempontoknak megfelelően történjék, s e tekintetben a termelővállalatokat, ezen belül az egyes telephelyeket terheli a felelősség.

AJÁNLATOT KÉREK

NAPERŐMŰ MEGTÉRÜLÉS

A megtérülés kiszámításánál vállalattól/közülettől és felhasználástól függően érdemes a következőket figyelembe venni:

Kérjen egyedi árajánlatot

napelem rendszerére