A Solartech tevékenyen vesz részt a klímavédelemben. 

Nézze meg hogyan!

Mindazon fosszilis energia melyet korunkban felhasználunk, valójában „konzervált” napenergia. Korunk embere, már eljutott oda, hogy közvetlen módon képes a napenergiát napelemes rendszer segítségével villamos energiává alakítani. Hozzávetőleg három óra napsugárzás képes fedezni földünk éves energia szükségletét. Jelenleg ennek csupán töredékét hasznosítjuk, miközben a kimerülő energiaforrások és az aggasztó természet és környezet terhelés megoldására kézenfekvő megoldásként kínálkozik a Nap energiájának hasznosítása. Ön is tehet bolygónk védelmében! Napelemes rendszerrel tiszta megújuló zöldenergiát állíthat elő, mellyel energia számláit akár le is nullázhatja. 

virtuális erőmű program

MI A VIRTUÁLIS ERŐMŰ PROGRAM?

Forrás: www.mi6.hu

Nézze meg a videót!

A Virtuális Erőmű Program (VEP) a köztársasági elnök által fővédnökölt és az Európai Bizottság által a legjobb három uniós energiahatékonysági program közé választott fentarthatósági kezdeményezés, melynek célja, hogy a partnerek energia- és CO2 megtakarításait pályázatain és projektjein keresztül összegyűjtse, bemutassa, jó példáikat megossza és díjazza.

Az el nem használt és így egy fosszilis, szennyező erőműben meg nem termelt, tehát kiváltott energia egységekből egy „virtuális erőmű” épül, mely 2021-re az ország 2. legnagyobb villamos erőművévé vált.

Mintegy 9.000 vállalati, 350.000 diák, több száz önkormányzati, valamint intézményi és lakossági partnerével a VEP a legszélesebb körű nonprofit fenntarthatósági kezdeményezés Közép-Kelet Európában.

Ha szívesen csatlakozna a Virtuális Erőmű Programhoz keresse kollégáinkat, vagy ha szeretne többet tudni a VEP-ről tájékozódjon a Magyar Innováció és Hatékonyság Nonprofit Kft. weboldalán. http://www.mi6.hu

Kérjen egyedi árajánlatot

napelem rendszerére