Cégünkkel nem csak a napelemes rendszerek kulcsrakész telepítésében állunk rendelkezésére, hanem saját tulajdonú 0,5 MW-os naperőművünk építési, működési és üzemeltetési tapasztalatait is szívesen megosztjuk Önnel. Mielőtt energetikai beruházása tekintetében döntést hozna, szakembereink segíteni fogják Önt a legoptimálisabb megoldások kiválasztásában.

TAMÁSI NAPERŐMŰ KFT.

A NAPENERGIA MINDENKIÉ

 

Cégünk magyar magánszemélyek tulajdonában álló, naperőmű építésére és üzemeltetésére alapított önálló vállalkozás. A céget azzal a céllal indítottuk útjára, hogy a Nyugat-európában akkor már jó egy évtizede dinamikusan terjedő naperőműveket Magyarországon is meghonosítsuk. Ennek legelső lépésében, egy 499 kW teljesítményű naperőmű megépítése mellett döntöttünk, amelynek éves termelése mintegy évi 800 000 kWh, így 200-250 családi háztartás éves villamos-energia szükségletét képes biztosítani környezetbarát technológiával. A projekt  2012 decemberében került átadásra Sellyén. 

A Sellyén található naperőmű valódi kuriózum, ugyanis napkövető rendszerű, ami igazán impozáns látványt nyújt működése közben. Képzeljen el 50 db, egyenként 70 m2 napelem felületet, amint egyszerre fordul a napot követve. 2015 végéig hazánk legnagyobb teljesítményű működő naperőműve. Ez a beruházás hazánkban úttörő projektnek számított ennek tudhatjuk be, hogy hosszadalmas volt az engedélyeztetési eljárás. Azóta a jogszabályi változásoknak köszönhetően jelentősen lecsökkent az engedélyezés folyamatának időtartama.

 

Ha Ön most azon gondolkodik hogy nullázhatná, vagy csökkenthetné le drasztikusan céges, vagy családi energia számláit, ne várjon tovább, keressen bennünket bizalommal. Nagy tapasztalattal és biztos háttérrel rendelkezünk.

Kérjen egyedi árajánlatot

napelem rendszerére