MEGTÉRÜL A NAPELEM BEFEKTETÉS

Napjainkban már igazán nem is kérdés, hogy megtérül a lakosság számára is napelem rendszerbe fektetni. A kérdés inkább az, hogyan és mikor tudja a család meglépni azt a minőségi fejlődést, hogy drasztikusan lecsökkentse energia számláit és stabilizálja, kiszámíthatóvá tegye a költségeit. Képes-e rá önerőből vagy hitelt, pályázati finanszírozást is szükséges igénybe vennie?  Lássuk mit nyerhet a nap energiájából! 

tudna élni rezsi nélkül?

Kerüljön egy lépéssel közelebb hozzá

Milyen érzés lenne, ha nem kellene többet villanyszámlára és fűtésre költenie? Miért is fizetne bármelyik szolgáltatónak az energiáért, mikor ezt egyszerűen fedezheti napelemes rendszer kiépítésével? Ön ki tudja váltani napelemekkel az elektromos berendezések működtetése mellett, akár a fűtését, akár a melegvíz előállítását is. Számos olyan megoldás létezik már elérhető árakon, ami alkalmassá teszi házunk elektromos fűtését (hőszivattyú, infrafűtés, stb.) Első lépésként kérjen tőlünk árajánlatot! Napelem telepítés menete»

Ajánlatot kérek

Minőség és garancia

Mi múlik a napelem telepítő cégen?

Komoly szakmai tapasztalattal rendelkezünk a napelemes rendszerek építése, üzemeltetése kapcsán. Társaságunk volt hazánkban az első magánszemélyekből álló vállalkozás, aki saját naperőművet létesített Magyarországon, amit napjainkban is működtetünk, üzemeltetünk. 

Ne feledje, hogy 35-40 évre hoz döntést, ezért kérje szakembereink segítségét az Ön számára legideálisabb rendszer kialakításához!

Miért válasszam a Solartech-et?

Napelem megtérülés

mitől függ a megtérülés?

Szeretné függetleníteni magát a folyamatosan emelkedő villamos energia áraktól? A megtérülés tekintetében 8-10 évvel lehet számolni a választott rendszer minőségétől, méretétől függően, viszont utána évtizedekig ingyen van az elektromos áram. Bebizonyosodott tény, hogy a harminc éve gyártott napelemek is tudják teljesítményük legalább 80 százalékát; erre általában 25 év garanciát vállalnak a gyártók.

MEGTÉRÜLÉS SZÁMÍTÁSA

HIBRID NAPELEM RENDSZEREK

Már az áramszünet sem gond

A technológiai fejlődés nem kerüli el a napelem rendszereket sem. Az új innovatív megoldás a hibrid inverter. A hibrid inverterrel működtetett rendszer lehetővé teszi, hogy a megtermelt energiát akkumulátorba tároljuk. Ezek a rendszerek már képesek arra is, hogy áramszünet esetén a fogyasztókat az eltárolt energiával táplálják így téve folyamatossá az áramellátást. A hibrid inverter egyik oldalon csatlakozik az elektromos hálózathoz a másik oldalon az akkumulátor pakkhoz. A hálózatról kapja az áramot, amivel működteti magát, a napelemek által megtermelt energiát átalakítva betáplálja az akkumulátorba. Egy esetleges áramkimaradás esetén, a hibrid inverter az akkumulátorba tárolt energiával képes működni. Abban az esetben, ha többlet termelés történik, a hibrid inverter ugyan úgy betermel a hálózatba, mint más hagyományos inverterek.

 

AJÁNLATOT KÉREK

A jelenlegi legtisztább, legbiztonságosabb, legszélesebb körben felhasználható energia az elektromos áram. A Nap a kimeríthetetlen, tiszta energiát jelenti, fenntartható létünk alapfeltétele. Átalakítható és elraktározható energiaforrás, a harmadik évezred meghatározó ipari és háztartási energiája. A Föld légkörének minden négyzetméterére 1370 W nagyságú energia érkezik. Magyarország éves energiaszükséglete a várható fejlesztésekkel együtt 40×40 km mezőgazdasági művelésre alkalmatlan területen előállítható lenne.

Napjainkban egyre nagyobb teret kap és folyamatosan emelkedő tendenciát mutat a naperőművek, háztartási napelemes rendszerek elterjedése Európában és Magyarországon egyaránt. A szomszédos országokban nem ritka, hogy bankbetét helyett a szülők napelem részvényt vesznek a gyermekeknek a későbbi életük megalapozásához. Ez nálunk is megvalósítható, csak egy közös gondolati változásnak kell hozzá történnie hazánkban. A bankbetétek napjainkban lényegesen kevesebb kamatot garantálnak, mint amennyit a napelemes rendszer tud hozni.

NAPERŐMŰ MEGTÉRÜLÉS

A megtérülés kiszámításánál vállalattól/közülettől és felhasználástól függően érdemes a következőket figyelembe venni:

Kérjen egyedi árajánlatot

napelem rendszerére