Cégünkkel nem csak a napelemes rendszerek kulcsrakész telepítésében állunk rendelkezésére, hanem számos ehhez kapcsolódó tevékenységgel. 

INGYENES FELMÉRÉS

ajánlatot kérek

Egy napelemes rendszer létesítése során 35-40 évre hozunk döntést. Alapvető feladatunknak érezzük, hogy ebben a döntésben segítséget nyújtsunk és Ön a lehető legtisztábban láthassa lehetőségeit, akár naperőműről, akár háztartási kiserőműről legyen szó. Az Ön igényeinek felmérése és a napelemrendszer kiválasztott  helyszínének ismerete fontos tényező. Társaságunk az ország egész területén rendelkezik szakemberekkel és szívesen állunk megrendelőink rendelkezésére.

ENGEDÉLYEK, TERVEK, KIVITELEZÉS

ajánlatot kérek

Vállaljuk lakossági és vállalati ügyfelek teljeskörű napelemes rendszer áramszolgáltatói ügyintézését műszaki tervezéssel együtt. Biztonságot nyújt Önnek és  sok időt spórol, ha ezen szerteágazó feladatokat tapasztalt és lelkiismeretes szakembereinkre bízza. Háztartási erőmű esetén az adott területhez tartozó energia szolgáltató engedélye szükséges, melyben szintén segítséget nyújtunk.Az Ön számára legkedvezőbb ár-érték arány figyelembe vételével, nagy gondossággal végezzük az építés és kivitelezés minden fázisát, szem előtt tartva az előírásokat és a biztonságot.

NAPELEM PÁLYÁZATOK

Kapcsolat

Örömmel segítünk az energetikai pályázatok figyelésében és lebonyolításában, valamint a befektetés pénzügyi hátterében is tanácsot tudunk adni, mivel magunk is befektetők vagyunk. Igény esetén saját vagy külsős pályázatíróval együttesen összeállítjuk napelemes rendszerének pályázatához szükséges dokumentációját. A beadástól az engedélyeztetésen keresztül a kivitelezésig és átadásig támogatjuk szakértelmünkkel és munkánkkal. Az aktuálisan elérhető pályázatokról érdeklődjön kollégáinknál.

GÉPI FÖLDMUNKA, GÉPBÉRLÉS

Kapcsolat

Kubota árokásó gép, fúrófejjel és törőfejjel – kábelárok ásás, kisebb földterület rendezés. Bobcat nyitható kanállal és mulcsozóval – tereprendezés.

A munkavégzésről vagy munkagép bérléssel kapcsolatban kérjük vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal. Munkagépeinket saját hozzáértő kollégával biztosítjuk az Ön számára.

NAPELEM MOSÁS

Kapcsolat

Meglévő napelemes rendszerek időszakos (kb. 2-3 év) tisztítása ajánlott, mivel a szennyeződések (por, pollen, madárürülék stb.) visszavetik a napelempanelek hatékonyságát.

HŐKAMERÁS DIAGNOSZTIKA

Kapcsolat

Cégünk többéves tapasztalata alapján vállaljuk meglévő és új rendszerek hibaolvasását hőkamerával. Nagyobb rendszereknél célszerű a beüzemeléskor azonnal, később évente elvégezni, vagy elvégeztetni. Az üzemeletetés ideje alatti rendellenességeket mutatja ki. A hőkamera által készített képből, lehet következtetni a hiba jellegére. Miért fontos a napelemek állapotának nyomon követése? A panelhibák csökkentik az energiatermelést és ezáltal a hozamot. A hőkamerás felvételeken azonnal látszik, hogy hol van a modulon belül hibás cella, hol melegszik túl a modul, vagy épp hol van olyan más meghibásodás (hibás dióda, rossz vagy szétcsúszott csatlakozás, repedés, szennyeződés, árnyékhatás stb.), ami a teljesítmény visszaesését okozza.

Kérjen egyedi árajánlatot

napelem rendszerére